• Client: Ajuntament de Cerdanyola del Vallès
  • Any: 2021
Compartir aquest projecte:

CAMPANYA CIVISME: EL GOS VA AMB MI

Campanya de sensibilització dirigida a les persones responsables del problema de la brutícia de caques de gos als carrers: els amos dels gossos.
 
La creativitat proposada consta de 3 retrats, de persones que s’identifiquen de manera simpàtica amb els seu gos posant-se una careta més l’eslògan que declara que “EL GOS VA AMB MI”. Aquests retrats els ubiquem en espais de carrers o parcs de Cerdanyola.
 
La gràfica es desplega en els suports de mobiliari urbà, i  canals de comunicació local (publicacions, web, ràdio...), banderoles, etc.
 
Instal·lació de carpes en caps de setmana, en punts estratègics de la ciutat i informadors o agents cívics a peu de carrer que reparteixen 3.000 kits a les persones propietàries de gossos. Cada kit consta d’una bossa de cotó reutilitzable que conté: un dispensador de bosses (ecològic), un paquet de bosses biodegradables, una ampolla reutilitzable per barrejar aigua i vinagre un díptic explicatiu, necessari perquè la campanya incideix també en el tema dels pipins, no tan conegut, i el que cal fer per minimitzar el seu impacte als carrers.

Projectes relacionats:

x

Avís de l'ús de cookies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant considerem que n'accepta el seu ús. Pot canviar-ne la configuració o obtenir-ne més informació
Acceptar