• Client: Ajuntament de Cerdanyola del Vallès
  • Any: 2020
Compartir aquest projecte:

CAMPANYA CIVISME: JO NO SOC UN TRASTO

Davant la problemàtica creixent a Cerdanyola de l'immens volum de deixalles llençades a la via pública a totes hores, l'Ajuntament posa en marxa una campanya de sensibilització per fomentar el civisme i promocionar el telèfon de cita prèvia.

A través de retrats expressius de persones ubicades en carrers del territori on actuem i un eslogan impactant perquè d'entrada, descol·loca, arribem a tots els targets. L'eslogan JO NO SOC UN TRASTO ens interpel·la, fem un salt de significat i ens diem que no som persones inconscients, barroeres .... Tenim la voluntat de fer bé les coses per una millor convivència i netedat a l'espai públic.

L'estratègia es desplega en tot el mobiliari urbà a l'abast durant quinze dies i en premsa local i mitjans online diversos.

Els resultats de la campanya són un èxtit en visibilitzar el problema, comunicar el procediment a seguir i desbordar el volum de trucades diàries per obtenir cita prèvia del servei municipal de recollida de voluminosos.

 

 

Projectes relacionats:

x

Avís de l'ús de cookies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant considerem que n'accepta el seu ús. Pot canviar-ne la configuració o obtenir-ne més informació
Acceptar