• Client: Ajuntament de Barcelona
  • Any: 2017
Compartir aquest projecte:

ESCALA ACTIVA, OFFICE SALUDABLE

Escala Activa. Campanya de salut per fomentar l’ús de les escales en els edificis municipals dins del programa: Ajuntament, unitat promotora de la salut. Creació del logotip i eslogan. Creació de la línia gràfica i dels diferents missatges, amb aplicació a suports com cartells, vinils, samarretes, video, etc. Edició i producció de tots els materials.

Es redacta un qüestionari (flyer) que s’ubica en un dispensador al vestíbul dels edifici per a què l’usuari pugui marcar aquells ítems que l’interessa millorar. Són els mateixos missatges de motivació que es rotulen en vinil als esglaons.

Office Saludable. S’han creat i produït uns taulers metàl·lics per instal·lar als menjadors, on l’usuari pugui compartir informació. S’han fet estovalles individuals plastificades i reutilitzables, amb consells de seguretat alimentària: “carmanyola segura”.

 

 

 

Projectes relacionats:

x

Avís de l'ús de cookies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant considerem que n'accepta el seu ús. Pot canviar-ne la configuració o obtenir-ne més informació
Acceptar