• Client: Ajuntament de Barcelona
  • Any: 2013
Compartir aquest projecte:

ESCALA ACTIVA, OFFICE SALUDABLE

Escala Activa. Campanya de salut per fomentar l’ús de les escales en els edificis municipals dins del programa: Ajuntament, unitat promotora de la salut. Creació del logotip i eslogan. Creació de la línia gràfica i dels diferents missatges, amb aplicació a suports com cartells, vinils, samarretes, video, etc. Edició i producció de tots els materials.

Es redacta un qüestionari (flyer) que s’ubica en un dispensador al vestíbul dels edifici per a què l’usuari pugui marcar aquells ítems que l’interessa millorar. Són els mateixos missatges de motivació que es rotulen en vinil als esglaons.

Office Saludable. S’han creat i produït uns taulers metàl·lics per instal·lar als menjadors, on l’usuari pugui compartir informació. S’han fet estovalles individuals plastificades i reutilitzables, amb consells de seguretat alimentària: “carmanyola segura”.

 

 

inkjet paper inkjet photo paper inkjet paper for printer wholesale inkjet photo paper cheap photo paper cheap photo paper online inkjet paper for photos best inkjet paper for photos

Projectes relacionats:

x

Avís de l'ús de cookies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant considerem que n'accepta el seu ús. Pot canviar-ne la configuració o obtenir-ne més informació
Acceptar