• Client: Barcelona Activa
  • Any: 2015
Compartir aquest projecte:

AULES PORTA 22

Projecte i realització de dues aules dins l'espai diàfan de Porta 22, a la seu central de Barcelona Activa. Assessorament de la intervenció a fer per donar solució a les necessitats del client.

Proposta de la distribució dels elements que configuren aquest espai: construïm uns biombos en corba, amb rodes, que permeten separar els dos ambients quan hi ha activitat simultànea, i separar-los al mateix temps de la resta dels usuaris de l'espai diàfan, sense constituir una barrera o tancament. 

Definim un espai pla de fons, fet amb xapa de ferro pintat blanc, metàlic, on es rotulen conceptes (núvols de tags), un espai que fa de suport de cartelleria o missatges que se subjectarien amb imans. S'acompanya de dos mobles coordinats per a les eines del professor. 

El cromatisme dels biombos i la retolació en vinil es coordinen amb els colors del paviment ja existent.

inkjet paper inkjet photo paper inkjet paper for printer wholesale inkjet photo paper cheap photo paper cheap photo paper online inkjet paper for photos best inkjet paper for photos

Projectes relacionats:

x

Avís de l'ús de cookies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant considerem que n'accepta el seu ús. Pot canviar-ne la configuració o obtenir-ne més informació
Acceptar