Descobriu què podem fer per vosaltres i com ho farem.

Contacta'ns: info@motivedisseny.com   martaoro@motivedisseny.com MIRA ELS PROJECTES.

QUI SOM

Motive és una agència creativa de disseny i comunicació visual creada el 2009 i ubicada al cor de Barcelona.

Em dic Marta Oró. Llicenciada en Belles Arts (UB), dissenyadora gràfica amb més de 15 anys d’experiència en direcció i creació de projectes visuals per a clients i sectors diversos.

L’equip de persones col·laboradores de Motive és variable segons el projecte: persones o empreses amb qui és un gust compartir la feina, per la seva professionalitat i compromís. Gràcies a elles Motive pot assumir projectes integrals.

Què fem

IDENTITAT
Del logotip al web o imatge digital. Línia gràfica corporativa. Definició de pautes de coherència en la comunicació visual corporativa. Accions de màrqueting.

ESPAIS
Senyalètica d’espais corporatius
Stands per a fires: Projecte creatiu i executiu. Claus en mà.
Muntatges efímers: Exposicions de petit format.
Amb materials lleugers i sostenibles. Minimitzar els residus creant peces duradores i reaprofitables o amb materials més efímers (low cost), de baix impacte mediambiental.

EDITORIAL
Llibres: Cobertes, Disseny de col·lecció, maquetació.
Publicacions: Guies, Memòries, Informes tècnics són la nostra especialitat. Línia gràfica de publicacions institucionals.
Publicacions accessibles: Som experts en crear documents totalment accessibles, des de la seva forma visual (disseny i maquetació) a l\'arquitectura tècnica de la publicació. S\'obtè un PDF validat amb Acrobat i comprovat amb el lector de pantalla NVDA.

VIDEOANIMACIÓ
Creació d’infografies animades.
Traslladar continguts textuals al terreny visual i en moviment simplifica l'explicació d'aquests i els fa més atractius.
Des de l’storyboard o guió al vídeo final en el format més adient per a ser publicat.

CAMPANYES:
Planificació estratègica de mitjans i d’accions de màrqueting.
Creativitat i adaptació als diferents suports clàssics (opis, pancartes, banderoles, torretes) i digitals (banners, newsletter, web).

LÍNIA GRÀFICA
La línia gràfica és el disseny dels trets comuns identitaris per a una sèrie de productes, ja siguin llibres (disseny de col·lecció), o publicacions.
La línia gràfica és el marc on desenvolupar continguts que veuen la llum amb certa periodicitat.
És un estalvi econòmic perquè la creativitat es paga un cop, a l’inici del projecte.
La línia gràfica ajuda a reforçar la identitat del producte o servei.
MISSIÓ I VALORS

El lema: creativitat, experiència i responsabilitat, ens defineix en tres paraules. Més de 15 anys de clients satisfets ens avalen.

El concepte de responsabilitat va més enllà de l’acompliment puntual dels encàrrecs, i del nivell de qualitat dels resultats.

L’Agenda 2030, i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) és el gran repte global que hem d’afrontar si no volem arribar al punt de no retorn que per alguns temes, mediambientals per exemple, ja està perillosament a prop.

Aquesta agenda marca l’acció global fins a assolir els objectius comuns mundials de creixement sostenible. Ens implica a tots (des dels àmbits locals als internacionals): governs, empreses, món acadèmic, entitats i persones individuals.

La nostra agència es proposa treballar per entitats i empreses per afavorir aquest creixement sostenible, o com algunes veus més agosarades recomanen, aquest “estacionament” sostenible.

CLIENTS

SECTOR PÚBLIC

Ens interessa la comunicació visual de productes i serveis públics en tant que podem posar el nostre gra de sorra en la difusió de continguts socials que repercuteixin al bé comú.

En la temàtica de la promoció de la cultura, la salut pública, el desenvolupament econòmic, el consum responsable, el feminisme, etc.

EMPRESA

Comunicació visual corporativa en general (projectes d’identitat, de branding, etc.)

Volem impulsar la RSE i ajudar a aterrar els ODS a l’empresa

A través del nostre segell BRANDSO, Branding Social Responsable, iniciem un camí amb visió de futur, per ajudar les empreses a aterrar els ODS a les seves activitats, en el context ampli de la Responsabilitat Social Empresarial (www.brandsoresponsable.com)

Disposem de partners que ens ajudem a fer-ho possible.

Pregunta’ns!

COMPROMÍS

AGÈNCIA RESPONSABLE

Duem a terme accions de Consum Responsable com:

  • Estalvi d’energia i paper (leds, carregadors de piles, etc.)
  • Introduïm una mobilitat més ecològica en els nostres desplaçaments sempre que sigui possible (Bicing, metro o a peu).
  • Gestionem els residus adequadament (paper, envasos, vidre). Altres residus van a la deixalleria.
  • Compartim el servei d’ADSL
  • Eliminem els envasos de menjar i beguda de plàstic d’un sol ús, en favor de la carmanyola o la compra a granel de proximitat.

MEMBRES

Motive disseny i comunicació S.L. és membre empresa de la Xarxa Barcelona + Sostenible des de març 2018 i sòcia d’EBC Catalunya (Associació catalana de l’Economia del Bé Comú) des del 2014.

Motive és una empresa certificada en gestió responsable des de l’octubre de 2019, per l’Associació +Responsables, entitat promotora de l’Etiqueta Responsable, iniciativa que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

ACCIÓ SOLIDÀRIA

Col·laborem amb organitzacions com Médicos sin fronteras (MSF), Greenpeace, i l’Agència de l’ONU per als Refugiats (ACNUR) amb aportacions econòmiques i amb altres com Barcelona Actua (la xarxa solidària de tots) on hem fet aportacions de serveis professionals.

FORMACIÓ

Dediquem temps a assistir a conferències, trobades o formacions per ampliar els nostres coneixements sobre temes de RS, com l’economia circular, o altres.

VALORS

Procurem traslladar valors que creiem importants al nostre dia a dia i en la relació amb nous clients:

FEMINISME

Perspectiva de gènere en la comunicació.

Agraïm a l’Institut Català de les Dones que ens inspira i instrueix en aquest sentit.

ACCESSIBILITAT

Des del 2012 fa que vam començar a realitzar PDF accessibles per l’Ajuntament de Barcelona, quan encara era una feina desconeguda.

Avui ens podem considerar amb nivell d’expertesa. Promovem la inclusió a través de la realització de documents PDF accessibles, i apostem per a una comunicació inclusiva. Agraïm a l’Institut Municipal de les Persones amb Discapacitat (IMPD) que ens confiïn alguns dels seus materials com la Memòria d’activitat.

ECOLOGIA

No al malbaratament de recursos, no a recursos contaminants. Promovem l’ús de papers eco FSC als nostres clients per imprimir els seus productes. Desaconsellem plastificats i tintes especials com metal·litzades o fluors.

PROVEÏDORS

Proposem als nostres clients contractar empreses amb funció social. Hem treballat amb la Fundació Ginesta, empresa d’inserció, en totes les ocasions que s’han presentat amb BSM i altres clients.

Hem treballat amb la cooperativa Casajoana Giralt per treballs d’impressió des del 2009 fins al 2019, any en què els impressors s’han jubilat.

El nostre proveïdor de serveis publicitaris principal és Nivell Publicitari, empresa que dedica recursos humans i temps a la investigació en Economia Circular. També desenvolupen materials sostenibles (R+D) alternatius al PVC i als vinils.

Ens agrada treballar amb proveïdors locals i amb sensibilitat afí a la nostra pel que fa a transparència, temes socials i mediambientals. Apostem pel km 0.

x

Avís de l'ús de cookies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant considerem que n'accepta el seu ús. Pot canviar-ne la configuració o obtenir-ne més informació
Acceptar