Descobriu què podem fer per vosaltres i com ho farem.

Contacta'ns: info@motivedisseny.com   martaoro@motivedisseny.com MIRA ELS PROJECTES.

Disseny Gràfic + Comunicació Visual

Motive és l'estudi de disseny creat el 2009 per mi, Marta Oró, fruit de la decisió d'emprendre la meva pròpia aventura professional.

Sóc llicenciada en Belles Arts (UB), i dissenyadora gràfica amb més de 15 anys d’experiència en direcció i creació de projectes visuals per a clients i sectors diversos.

Equip

L’equip de col·laboradors i proveïdors de Motive és variable segons el projecte: persones o empreses amb qui és un gust compartir la feina, per la seva professionalitat i compromís. Gràcies a ells Motive pot assumir projectes integrals.

Per a qui

ENS PÚBLICS

Ens interessa la comunicació visual de productes i serveis públics.

En la temàtica de la funció social, la cultura, la salut pública, el creixement i el desenvolupament econòmic, entre d'altres.


ENS PRIVATS

Comunicació visual corporativa:

Tant si ets una pime, una start up o una empresa més gran.

Si vols vendre millor. Si et cal crear o promocionar la teva marca, producte o servei, i adaptar-te als nous suports tecnològics.

Si vols redefinir o crear la teva imatge digital mitjançant una bona estratègia de comunicació. Si et cal una planificació temporal de les accions publicitàries a desenvolupar, o idees per fer créixer el teu negoci o donar a conèixer el teu servei, des de la promoció i comunicació visual, on line i off line.

Com treballem

Estudiem la vostra competència, trobem els vostres trets diferencials per potenciar-los, us assessorem i us proposem idees clares, noves i creatives, que afegeixin valor a la vostra empresa, producte o servei.

Seleccionem els proveïdors més adequats per cada feina, i avaluem la qualitat i la responsabilitat de tots els agents que intervindran en el projecte. Motive treballa per la qualitat en totes les etapes del procés, des de la creativitat inicial fins al control de tota la producció i distribució, si es necessita.

Per als manipulats i distribució us proposem contractar empreses amb funció social.

Amb un tracte de proximitat, perquè som petits i ens comprometem, amb tu i el teu projecte. Cada treball és un repte i el cuidem com si fos únic; per a nosaltres ho és.

Treballem per tal d’optimitzar el vostre temps i pressupost i no escatimem esforços per assolir els objectius definits a l'inici de tot procés de treball.

Què fem

IDENTITAT
Identitat Corporativa: del logotip a la web o imatge digital. Línia gràfica corporativa. Definició de pautes de coherència en la comunicació visual corporativa. Accions de màrqueting.

ESPAIS
Senyalètica d’espais corporatius
Stands per a fires: Projecte creatiu i executiu. Claus en mà.
Muntatges efímers: Exposicions de petit format, que poden ser itinerants.
Amb materials lleugers i sostenibles. Minimitzar els residus creant peces duradores i reaprofitables o amb materials més efímers (low cost), de baix impacte mediambiental.

EDITORIAL
Publicacions:
Guies, Memòries, Línia gràfica de publicacions institucionals.
Un pas més: PDFs finals que compleixen els criteris d’accessibilitat si el client ho requereix.
Llibres: Cobertes, Disseny de col·lecció, maquetació.
Catàlegs d’empresa, producte o servei: off line i on-line.

VIDEOANIMACIÓ
Creació d’infografies animades.
Traslladar continguts textuals al terreny visual i en moviment simplifica l'explicació d'aquests i els fa més atractius.
Des de l’storyboard o guió al vídeo final en el format més adient per a ser publicat.

CAMPANYES:
Planificació estratègica de mitjans i d’accions de màrqueting.
Creativitat i adaptació als diferents suports clàssics (opis, pancartes, banderoles, torretes) i digitals (banners, newsletter, web).

LÍNIA GRÀFICA
La línea gràfica és el disseny dels trets comuns identitaris per a una sèrie de productes, ja siguin llibres (parlem de disseny de col·lecció en aquest context).
Publicacions o fulletons.
La línea gràfica és el marc on desenvolupar continguts que veuen la llum amb certa periodicitat.
És un estalvi econòmic perquè la creativitat es paga un cop, a l’inici del projecte.
La línea gràfica ajuda a reforçar la identitat del producte o servei.

CALENDARIS
El calendari és la oportunitat de condensar en 12 pàgines els valors, la trajectòria, els projectes realitzats per la nostra organització o empresa.
És una eina més per donar-nos a conèixer o augmentar la nostra visibilitat alhora que també és un espai creatiu on ens podem permetre recrear altres interessos, a més de dir qui som i què fem.

Valors

El lema: creativitat, responsabilitat i rigor, defineix en tres paraules la nostra forma de treballar.

la CREATIVITAT és l’oportunitat de contribuir amb el nostre talent a la solució del repte que el client planteja, d’una forma original, diferencial i nova, sempre que sigui possible!

la RESPONSABILITAT és el compromís que adquirim amb els clients pel que fa a l’acompliment puntual dels encàrrecs, i al nivell de qualitat dels resultats. Ens esforcem per aportar idees, solucions, propostes i anar sempre una mica més enllà des d’un punt de vista estratègic.
Ser un estudi de petit format ens fa molt accesibles i pròxims.

el RIGOR és l'autocrítica i l’exigència tècnica que imposem a la nostra manera de treballar per assolir els objectius comuns establerts a l’inici de la nostra relació amb el client.

Visual thinking,
el procés creatiu

Davant d’un repte de comunicació, superada l’etapa zero, prèvia i imprescindible d’informació (coneixement i solucions de la competència, antecedents de l’encàrrec, històric del client) , i la primera etapa, molt important, de lectura i interpretació del briefing on definim els objectius del projecte, es posa en marxa el pensament visual. Tot comença aquí.

Vol dir que abans d’agafar el llapis o el ratolí, cal conceptualitzar, cal pensar. Visualitzem i imaginem el que ens agradaria obtenir, no sempre està clar, però una idea visual guiarà el camí cap a la solució.

Certament, amb l’experiència de més de 15 anys que tinc, aquest procés creatiu s’accelera, personalment sovint penso més ràpid del que sóc capaç de crear, visualitzo en imatges les possibilitats que ens conduiran cap al resultat.

I la resta són simplement hores de treball i feed-back amb el client, fins que arribem a la solució que acompleixi els objectius definits.

Motive Social

M'interessen especialment els treballs que tenen un ressò social, de compromís. Contribuir amb la meva feina al desenvolupament econòmic i social del món que coneixem, per a unes societats més justes i més compromeses amb causes que ens ajudin a progressar col·lectivament.

Col·laborem amb les organitzacions Médicos sin fronteras, AECC i Barcelona Actua (la xarxa solidària de tots), amb aportacions econòmiques i/o de serveis professionals.

Si et converteixes en client nostre ens estàs ajudant a fer-ho possible. Gràcies!
x

Avís de l'ús de cookies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant considerem que n'accepta el seu ús. Pot canviar-ne la configuració o obtenir-ne més informació
Acceptar