Descobriu què podem fer per vosaltres i com ho farem.

Contacta'ns: info@motivedisseny.com   martaoro@motivedisseny.com MIRA ELS PROJECTES.

Disseny Gràfic + Comunicació Visual

Motive és un estudi - agència de disseny creat el 2009 i ubicat al cor de Barcelona.

Equip

Em dic Marta Oró. Sóc llicenciada en Belles Arts (UB), i dissenyadora gràfica amb més de 15 anys d’experiència en direcció i creació de projectes visuals per a clients i sectors diversos.

L’equip de persones col·laboradores i proveïdores de Motive és variable segons el projecte: persones o empreses amb qui és un gust compartir la feina, per la seva professionalitat i compromís. Gràcies a elles Motive pot assumir projectes integrals.

Per a qui

SECTOR PÚBLIC

Ens interessa la comunicació visual de productes i serveis públics en tant que podem posar el nostre gra de sorra en la difusió de continguts socials que repercuteixin al bé comú.

En la temàtica de la funció social, la promoció de la cultura, la salut pública, el creixement i el desenvolupament econòmic, el consum responsable, el feminisme, entre d\'altres temes del nostre interès.


EMPRESES

Comunicació visual corporativa en general (projectes d\'identitat, de marca, etc.)

A través del nostre segell BRANDSO. Branding Social Responsable, ens dirigim a les empreses amb l\'ànim d\'impulsar la cultura de la responsabilitat social corporativa en el seu core business.

Com treballem

Estudiem el vostre sector, trobem els vostres trets diferencials per potenciar-los, us assessorem i us proposem idees clares, noves i creatives, que afegeixin valor a la vostra empresa, producte o servei. Treballem per tal d’optimitzar el vostre temps i pressupost i no escatimem esforços per assolir els objectius definits a l\\\'inici de tot procés de treball.

Seleccionem els proveïdors més adequats per cada feina, i avaluem la qualitat i la responsabilitat de tots els agents que intervindran en el projecte.

Per a determinades tasques us proposem contractar empreses amb funció social. Treballem normalment amb la Fundació Ginesta, empresa d\'inserció.

Què fem

IDENTITAT
Del logotip al web o imatge digital. Línia gràfica corporativa. Definició de pautes de coherència en la comunicació visual corporativa. Accions de màrqueting.

ESPAIS
Senyalètica d’espais corporatius
Stands per a fires: Projecte creatiu i executiu. Claus en mà.
Muntatges efímers: Exposicions de petit format.
Amb materials lleugers i sostenibles. Minimitzar els residus creant peces duradores i reaprofitables o amb materials més efímers (low cost), de baix impacte mediambiental.

EDITORIAL
Llibres: Cobertes, Disseny de col·lecció, maquetació.
Publicacions: Guies, Memòries, Informes tècnics són la nostra especialitat. Línia gràfica de publicacions institucionals.
Publicacions accessibles: Som experts en crear documents totalment accessibles, des de la seva forma visual (disseny i maquetació) a l\'arquitectura tècnica de la publicació. S\'obtè un PDF validat amb Acrobat i comprovat amb el lector de pantalla NVDA.

VIDEOANIMACIÓ
Creació d’infografies animades.
Traslladar continguts textuals al terreny visual i en moviment simplifica l'explicació d'aquests i els fa més atractius.
Des de l’storyboard o guió al vídeo final en el format més adient per a ser publicat.

CAMPANYES:
Planificació estratègica de mitjans i d’accions de màrqueting.
Creativitat i adaptació als diferents suports clàssics (opis, pancartes, banderoles, torretes) i digitals (banners, newsletter, web).

LÍNIA GRÀFICA
La línia gràfica és el disseny dels trets comuns identitaris per a una sèrie de productes, ja siguin llibres (disseny de col·lecció), o publicacions.
La línia gràfica és el marc on desenvolupar continguts que veuen la llum amb certa periodicitat.
És un estalvi econòmic perquè la creativitat es paga un cop, a l’inici del projecte.
La línia gràfica ajuda a reforçar la identitat del producte o servei.

CALENDARIS
Producte menys efímer que altres suports publicitaris.
El calendari és la oportunitat de condensar en 12 pàgines els valors, la trajectòria, els projectes realitzats per la nostra organització o empresa.
És una eina més per donar-nos a conèixer o augmentar la nostra visibilitat alhora que també és un espai creatiu on ens podem permetre recrear altres interessos, a més de dir qui som i què fem.

Valors

El lema: creativitat, responsabilitat i rigor, defineix en tres paraules la nostra forma de treballar.

La creativitat és l’oportunitat de contribuir amb el nostre talent a la solució del repte que el client planteja, d’una forma original, diferencial i nova, sempre que sigui possible!

La responsabilitat per a nosaltres té dues vessants: El vessant obvi del compromís que adquirim quan un client ens contracta pel que fa a l’acompliment puntual dels encàrrecs, i al nivell de qualitat dels resultats. Ens esforcem per aportar idees, solucions, propostes i anar sempre una mica més enllà des d’un punt de vista estratègic.

El vessant del compromís amb l'entorn en què vivim, des de la societat de la qual formem part, fomentant valors com la democràcia, la justícia i la igualtat a la nostra responsabilitat col·lectiva per preservar el medi ambient. Volem ser altaveu de la cultura de la Responsabilitat Social en la modesta capacitat que té una empresa petita com és Motive. Volem aportar el nostre gra de sorra i hem signat el compromís de la xarxa Barcelona + Sostenible a tal efecte.

El rigor és l'autocrítica i l’exigència tècnica que imposem a la nostra manera de treballar per assolir els objectius comuns establerts a l’inici de la nostra relació amb el client.

Visual thinking,
el procés creatiu

Davant d’un repte de comunicació, superada l’etapa zero, prèvia i imprescindible d’informació (coneixement i solucions de sectors afins, antecedents de l’encàrrec, històric del client) , i la primera etapa, molt important, de lectura i interpretació del briefing on definim els objectius del projecte, es posa en marxa el pensament visual. Tot comença aquí.

Abans d’agafar el llapis o el ratolí, cal conceptualitzar, cal pensar. Visualitzem i imaginem el que ens agradaria obtenir, no sempre està clar, però una idea visual guiarà el camí cap a la solució. I la resta són simplement hores de treball i feed-back amb el client, fins que arribem a la proposta que acompleixi els objectius definits.

Motive Social

Ens interessen els treballs que tenen un objectiu de compromís social. Per contribuir amb la nostra feina al desenvolupament econòmic i social del món que coneixem, per a unes societats més justes i més compromeses amb causes que ens ajudin a progressar col·lectivament. Editem i promovem materials concrets de divulgació, com ara el Calendari 2018 del Consum Responsable o la difusió dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030, leitmotiv del nostre Calendari 2019

Volem aportar el nostre gra de sorra i hem signat el compromís de la xarxa Barcelona + Sostenible a tal efecte.
També som socis des del 2014 d'EBC Catalunya, l'Associació de l'Economia del Bé Comú.

En paral·lel i en la mida del possible anem ampliant les col·laboracions amb organitzacions humanitàries com Médicos sin fronteras (MSF), Asociación Española Contra el Cáncer (AECC), Barcelona Actua (la xarxa solidària de tots) i l'Agència de l'ONU per als Refugiats (ACNUR) amb aportacions econòmiques i/o de serveis professionals. Si et converteixes en client nostre, ens estàs ajudant a fer-ho possible. Gràcies!
x

Avís sobre l'ús de cookies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-li un millor servei i analitzar la navegació al nostre web. En navegar-hi n'accepta l'ús.
Acceptar