Descobriu què podem fer per vosaltres i com ho farem.

Contacta'ns: info@motivedisseny.com   martaoro@motivedisseny.com MIRA ELS PROJECTES.

Molt personal

Les empreses són les persones. Per a mi és important conèixer aquestes persones, escoltar-les i saber com pensen, quins objectius tenen, què esperen de mi o de Motive. Això és aplicable també a les empreses i les institucions. Coneixem aquestes a través de les persones que les representen.

Procuro gaudir amb cada projecte i amb el vincle que es crea amb les persones que el promouen. Amb el temps, els clients fidels esdevenen, com els amics, companys de travessa.

La trajectòria, el currículum, l'experiència són importants sens dubte, però també ho és visualitzar el nostre futur, com a persones, com a empresa, com a col·lectiu, com a ciutadà o ciutadana.

Una breu declaració d'intencions de futur:

1. Seguir aprenent, creixent i treballant amb la motivació pròpia dels principiants sense perdre de vista tota l’experiència acumulada.

2. No perdre el temps, cultivar el talent propi i descobrir el dels altres, i aprofitar les oportunitats que el dia a dia ens posa davant per evolucionar personal i professionalment.

3. Contribuir al desenvolupament econòmic i social del món que coneixem, per a unes societats més justes i més compromeses amb causes que ens ajudin a progressar col·lectivament.

I també

Altres interessos que formen part de la meva trajectòria:

Dibuixar, fer fotos, organitzar viatges, visitar museus, contemplar un quadre, l’art, caminar les ciutats, els llibres de fotografia, la novel·la negra, la novel·la històrica, la novel·la gràfica, el llibre d’artista, l’òpera, l’escenografia, el ioga, el silenci, convidar, parlar, observar, imaginar, projectar, inventar històries, dibuixar-les.
x

Avís de l'ús de cookies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant considerem que n'accepta el seu ús. Pot canviar-ne la configuració o obtenir-ne més informació
Acceptar