SOM ALTAVEU

MOTIVACCIÓ és el nom que defineix el compromís de Motive, com agència responsable per aportar el nostre gra de sorra al desenvolupament sostenible.

A través del nostre segell motivacció volem ser altaveu dels temes globals que ens preocupen.

Crearem peces de comunicació per sensibilitzar i educar sobre temes punyents que ens preocupen com el malbaratament alimentari, el canvi climàtic, l’economia circular, etc., que aviat et podràs descarregar aquí.

Les infografies i videoanimacions de motivacció® estan dissenyades amb un to àgil i divertit, amb dibuixos originals i conceptes clau. Difonen idees fàcils i bones pràctiques que podem aplicar individualment o des de les nostres organitzacions. Perquè tot suma. Esperem que siguin inspiradores de coneixement, inspiradores de conscienciació però sobre tot inspiradores d’acció!

Ajuda’ns a compartir!

EL CALENDARI

També editem anualment un Calendari temàtic que regalem a clients, proveïdors i amics, amb l’objectiu de fer difusió sobre temes de Responsabilitat Social i Sostenibilitat.

10 calendaris editats, amb temàtiques de sensibilització des del 2018 (Calendari del Consum Responsable), 2019 (Els ODS per transformar el nostre món, I), 2020 (Els ODS per transformar el nostre món, II).

El calendari 2020 és una col·laboració amb Ingeniería Social, l’empresa promotora de la setmana de la RSC a Catalunya i Madrid.

x

Avís de l'ús de cookies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant considerem que n'accepta el seu ús. Pot canviar-ne la configuració o obtenir-ne més informació
Acceptar